MAITSETE KÜTKES

fb img 1757921047739

MAITSETE KÜTKES pakub seltskondadele ja ettevõtete tiimidele maitserännakuid kas teadmiste või praktiliste töötubad kaudu. Esituslikke maitserännakuid koos degusteerimistega saab kutsuda igasse ettevõtetesse kohapeale. Praktilised töötoad viime läbi selleks sobivates kohtades, kas enda Kütke Ruumis või siis oma heade koostööpartnerite ruumides. Meie kohtumised on alati põnevad ning täis rõõmu ja naeru.
Õpituba juhib Kaja Tammsalu ja teda assisteerib Veljo Tammsalu. Kaja on üle 20-aastase kogemusega maitseainete asjatundja, kes jagab oma teadmisi ja praktilisi nippe, et iga tiimiliige tunneks end maitsete maailmas enesekindla ja julge katsetajana.

1-MAITSESTAMISE KUNST - hariv õpituba koos degusteerimisega
20201210 182238 (1)
20250403 183844

Maitsestamise kunst on põnev ja hariv õpituba koos degusteerimisega, kus avastame, kuidas erinevad maitseained muudavad toidu olemust ja äratavad meie meeled.
Õpituba sobib suurepäraselt ka siis, kui puudub köögi kasutamise võimalus – kõik toimub, põnevalt ja maitsekalt esitlusekraani ja laua taga.

Õpitoa sisu

  • Mis mõjutab meie maitsemeeli ja kuidas me erinevaid maitseid tajume
  • Maitsestajate maailm: ürdid, vürtsid, piprad, tšillid ja maitseainesegud
  • Ühe maitsestajate grupi põhjalikum tutvustus – nende päritolu, omadused ja kasutusvõimalused igapäevases toiduvalmistamises
  • Maitseteraja pimetest – lõbus ja kaasahaarav proovilepanek, kus osalejad testivad, kui palju suudavad lõhna järgi ära tunda erinevaid maitsestajaid
  • Maitsete degusteerimine: looduslikud, üllatavad ja inspireerivad kombinatsioonid

Mida osaleja saab

  • Teadmisi, kuidas kasutada maitseaineid loovamalt ja teadlikumalt
  • Inspiratsiooni oma igapäevase toidu maitsestamiseks
  • Uue ja meeldejääva elamuse, mis ühendab teadmised, lõhnad ja maitsemeelte kogemuse

Praktiline info

  • Kestus: 1,5–2 tundi
  • Vajalikud tingimused: laud ja joogivesi; kööki pole tarvis
  • Sobib: ettevõtetele, sõpruskondadele, koolidele ja inspiratsioonipäevadele.

 

20241218 192014
20200924 205039 (2)

Maitsete Maailm – seltskondlik ühiskokkamine, mis ühendab inimesed ja maitsed

Maitsete Maailm on rännak läbi eri rahvusköökide – Kreeka, India, Hispaania ja paljude teiste –, kus iga kord sünnib midagi uut ja maitsvat.
See pole lihtsalt söögi tegemine, vaid ühine kogemus, kus koos kokkamine muutub rõõmsaks ja ühendavaks rituaaliks.

Kuni 15 osalejat saavad koos valmistada toitu, õppida uusi võtteid, maitsta ja nautida hetke.
Õhtu lõpeb ühise õhtusöögiga, mille oleme valmistanud oma kätega – naeru, soojuse ja uute maitsete saatel.

Igal korral on fookuses ühe maa köök ja selle eripärad – lõhnad, värvid, maitsekooslused ja lood, mis toidu ümber põimuvad.
See on soe, loov ja maitsev viis tähistada elu – koos olles ja koos süües.

Hind: alates 45 € inimese kohta (sisaldab juhendamist ja kõiki vajalikke tooraineid).


 

5 põhjust, miks ühiskokkamine on väärtuslik meeskonnategevus

1. Ühine eesmärk ja koostöö.
Kokkamine nõuab jagatud vastutust – keegi lõikab, keegi maitseb, keegi serveerib. See on praktiline koostöö harjutus, mis toimub rõõmsa ja pingevabas õhkkonnas.

2. Loominguline suhtlus.
Maitseid, lõhnu ja ideid jagades tekib spontaanne suhtlus. Inimesed avanevad ja leiavad uusi ühisjooni, mida kontoris sageli ei märka.

3. Rõõm ja tänulikkus.
Koos valmistatud toit on sümbol hoolimisest ja ühisest panusest. See loob soojust ja tänulikkust nii kolleegide kui ka töö vastu.

4. Maailmamaitsete kaudu inspiratsiooni.
Erinevate maade kööke katsetades saab tiim kogeda uusi kultuure ja ideid – just nii sünnivad ka tööelus uued vaatenurgad.

5. Ühised maitseelamused ühendavad.
Söögilaud on alati olnud koht, kus inimesed tunnevad end lähedasemana. Jagatud toit kasvatab koostööd ja ühendust.

Scroll to Top